Koelkoerier

Als u op zoek bent naar een koerier die gespecialiseerd is in geconditioneerd transport, dan stelt u natuurlijk voorwaarden waaraan deze koelkoerier moet voldoen. Het gaat hier tenslotte om producten die om welke reden dan ook continu tijdens het transport geconditioneerd moeten blijven.

Niet alleen voldoen wij aan de hoogste eisen die gesteld kunnen worden aan het koeltransport, ook bieden wij u binnen onze werkzaamheden als koelkoerier een passende dienstverlening. Zo hebben wij onder andere de mogelijkheid om diepgevroren transporten voor u te regelen.

Meer dan alleen een koerier

Zeker als het gaat om aan bederf onderhevige producten is het logisch dat u strenge eisen stelt aan het transport. Punctualiteit en de zekerheid dat uw producten goed geconditioneerd en met de grootste zorg worden vervoerd, zijn zaken die wij meetbaar en inzichtelijk hebben.

Onze voertuigen zijn voorzien van een boardcomputersysteem zodat we ons wagenpark real-time kunnen monitoren. Dit geeft ons een goed beeld van waar het transport zich bevindt.
De temperatuur zelf wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Met behulp van een temperatuurregistratiesysteem zijn wij in staat om dit belangrijke element te monitoren. Onze voertuigen zijn volgens HACCP en FRC/ ATP richtlijnen ingericht. We kunnen uw producten transporteren tussen de -25 °C tot +25 °C en zijn daarmee de ideale koelkoerier.

Als het gaat om de hygiëne stellen wij hoge eisen aan ons wagenpark. Onze voertuigen worden bijvoorbeeld volgens vaste procedures / protocollen gereinigd, om zo de vereiste hygiëne te garanderen.

De koerier voor koel- en vriestransport

Met bijna 20 jaar ervaring als koelkoerier staan bij ons betrouwbaarheid, veiligheid en hygiëne nog steeds hoog in het vaandel.

Bij het vervoer van uw goederen is het niet alleen de kwaliteit die van belang is, maar ook de mogelijkheden die we u kunnen bieden.
Uiteenlopend van één pakket tot een volle trailer vervoeren we voor u geconditioneerde of ongeconditioneerde producten zoals voedselwaren en farmaceutica zowel nationaal als internationaal. Tevens hebben we de mogelijkheid om de fijnedistributie tot op huisniveau voor u te verzorgen.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Neem nu contact op