Koel- & vriestransport

In het geconditioneerd transport is kwaliteit in ieder opzicht van zeer groot belang. LogistiCCare is degene die u net wat meer kan bieden op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die wij concreet onderbouwen in de door ons aangeboden transport mogelijkheden. Waarbij het niet uitmaakt of het gaat om vlees- en visproducten, zuivel, AGF of medicijnen.

Als het om koeltransport gaat en de te vervoeren producten aan bederf onderhevig of kwetsbaar zijn, is het belangrijk om het transport te kunnen monitoren. Ons wagenpark is voorzien van een real-time boardcomputer- en temperatuurregistratiesysteem. Dit stelt ons in staat om het transport te allen tijde te traceren en zo de kwaliteit te waarborgen.

Meerwaarde als het gaat om uw transport

Onze vrachtwagens zijn ingericht volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij dragen de grootste zorg als het gaat om de te vervoeren producten. Het periodieke schoonmaken van de laadruimtes gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van strikte hygiëneprotocollen.

Van -25 °C tot +25 °C bieden wij de mogelijkheid om producten te vervoeren. Dit kunnen wij zowel nationaal als internationaal verzorgen. U kunt bij ons terecht voor temperatuur geleide koeriersdiensten en fijndistributie. Van een volle trailer tot slechts één pakket.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze klanten klaar.

Wanneer u op zoek bent naar transport wat moet gebeuren met een open-, kasten- of schuifzeiltrailer, dan kunt u voor deze soorten transport ook bij LogistiCCare terecht.

Wij bieden diverse mogelijkheden om deze vormen van transport voor u op te lossen.

Onze ervaren chauffeurs die ondersteund worden door onze moderne vloot en hulpmiddelen, staan u graag bij in uw transport vraagstukken.

Neem contact met ons op als u opzoek bent naar kwalitatief hoogwaardig transport!

Neem nu contact op